The Gathering

Jah, det ble ikke noe videoblogging, og ikke noe blogging heller igrunn. Men siden jeg først sitter her å surrer, inne i crewbula, så kan jeg jo fortelle litt fra ankomsten min i Hamar!
Jeg ble jo kjørt innover til Drammen av min kjære Nanna, men var med på gardermoen før jeg ble sluppet av på tilbakeveien. Og fra og med drammen av så fikk vi helevetesturen.. clutchen ble defekt, så vi satt hos falken ett par timer mens gutta skaffa ny bil. Så endelig, 00:00-Ish, så begynte vi ferden til Hamar igjen!
Vel fremme var det fullt igang med opprigg, og jeg var med en gang på med ansvarlig putte-inn-pålegg-innlegging! Det var mye jobb, og jeg gjorde visst veldig mye feil, men jeg syns selv jeg var en smule flink.
Og nå så er TG lan i fullt kjør her! Og alle er så koselige med hverande, jeg elsker det! Alle snakker hyggelig med hverandre, og alle deler ut klemmer, eller sier fine ting, og crewcare har fått SÅ mange fine komplimenter om hvor flinke vi er, og hvor fornøyde alle er med oss :D
Og på søndag er det crewfest, og en viss liten frøken Meg, har med seg 2 flasker med rødvin! Så dette blir morrooo! Oog, åpningsshowet var helt sinnsykt bra, jeg var helt satt ut jeg.

Men jeg skriver sikkert mer i morgen jeg. Hvis det skjer noe da. Nå skal jeg snart sove jeg. Skal opp kl. 7.

2 kommentarer

Celina

05.04.2013 kl.17:24

Helluu! Liker denne bloggen så vilt mykje! Elsker spesielt at jeg tror du tar leserne på alvor ved å skrive så bra som du gjør. Altfor mange bloggere bare skriver masse vås og tror folk skal elske det, men det gjør ikke folk! Tidligere hadde jeg blogg men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye frekke kommentarer at jeg bare ikke orket mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner idiotene. Ikke la det skje, ok? :) DU er så god. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye redbull du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt addicted av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer flaks? :D Se lenken min for konkurransen :-)

Marie Lømo

06.04.2013 kl.11:43

Celina: bullShit.

Skriv en ny kommentar

Marie Lømo

Marie Lømo

19, Sandefjord

Kategorier

Arkiv

hits